Intens en sfeervol kamperen, in een luxe ingerichte tent of stacaravan

Wilt u graag bij ons op Terschelling uw vakantie vieren, maar heeft u geen eigen tent of caravan? Geen probleem! Wij verhuren luxe caravans en luxe huurtenten.                  Deze mooie stacaravans en huurtenten zijn van alle gemakken voorzien, en zorgen voor een fijne en ontspannen vakantie met het gezin, vrienden of kennissen.

Redigeren

Groepstenten

Groepstenten

In het voor - en naseizoen hebben wij plaats voor groepen...

De meeste schoolreizen, “kamp’’ weken of gezellige weekenden vinden plaats in kampeerboerderijen maar misschien wilt u weleens wat anders gaan ondernemen. Wat dacht u dan van kamperen op Terschelling? Nu denkt u natuurlijk meteen aan de praktische dingen zoals het vele gesleep van de tenten, kooktoestellen, borden, bestek, matrassen, dure overtocht enz. enz. Maar dit alles kan makkelijker en goedkoper gemaakt worden. Als u met meer dan ong. 15 personen de overtocht maakt krijgt u aanzienlijke korting over de retourtickets, dit geld ook voor het huren van fietsen en natuurlijk de camping!!!( er is ook gratis bagagevervoer aanwezig) Ook beschikken wij over een aantal 4 tot 5 persoons tenten met vast kuipzeil en echte bedden die u kunt huren en kant en klaar staan op de dag van aankomst.

Midden op het terrein staat ons gezellige restaurant “de Kajuit” hier is plaats voor ong. 60 pers.

Wij kunnen uw ontbijt, lunch en diner verzorgen. Voor de liefhebbers organiseren wij graag sportieve activiteiten. Dit alles hoeft niet veel te kosten!! Bent u geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend om een offerte.

Redigeren

CampingMast
op Twitter

CampingMast
op Facebook